La Crisi Del Catalanisme PDF

El libro La Crisi Del Catalanisme en formato PDF. El libro La Crisi Del Catalanisme en formato MOBI. El libro La Crisi Del Catalanisme en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Pella I Forgas. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es La Crisi Del Catalanisme Image
FECHA
2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,66 MB
ISBN
9788417183004

DESCRIPCIÓN

La lluita dels catalans per forjar un gran partit autonomista. Precursor del catalanisme, en ser un dels fundadors de la Jove Catalunya al final de la dècada dels setanta del segle XIX, Josep Pella i Forgas contribuí a establir les bases de la moderna historiografia catalana amb La crisi del catalanisme, publicada el 1906. Una obra en què l'autor reivindica el moviment patriòtic català com a catalitzador d'un nou futur per a Catalunya.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El catalanisme és un moviment transversal estructurat ciutadana, cultural i políticament d'esquerra, centre i dreta, com que propugna el reconeixement de la personalitat política, històrica, lingüística, cultural i nacional de Catalunya i —en alguns casos— també dels Països Catalans. Els moviments homòlegs als territoris de parla catalana són el valencianisme i el mallorquinisme.

En caso de una tasa mayor de contagio a lo largo de la región Asia-Pacífico y las economías avanzadas, se podría reducir el crecimiento mundial a tan solo un 1,5 % este año, con lo que la ...

LIBROS RELACIONADOS