Dona I Ocell PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Dona I Ocell en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Dona I Ocell en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dona I Ocell en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Dona I Ocell Image
FECHA
none
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,23 MB
ISBN
9788494150807

DESCRIPCIÓN

EMPAR SÁEZ (Pertuis, Provença, 1963), viu aTerrassa, és metgessa especialista en Anatomia Patològica. Inicia la seua activitat poèticaen el web Relats en català. Té obrapublicada en diversos llibres col·lectius i projectes solidaris: Tensant el vers (2011), Abraçada a la meva pròpia pell (2011), Llibertat (2012), Poemes per a la Marató (2012), Paraula d’Espriu (2013), Autisme: trenquem el silenci amb la poesia (2014, en premsa). En el seu bloc de poesia i fotografia, Enfilant finestres, fusiona lectures poètiques amb imatges de finestres d’arreu. Col·labora amb la revista digital Lo Càntich, en la secció Poesia transversal, amb articles sobre poesia i art. És un dels membres fundadors i coordina les activitats del grup de poesia Reversos, des del 2012, un grup que organitza recitals i converses literàries en l’espai Vilaweb de Barcelona.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Media in category "Dona i Ocell" The following 71 files are in this category, out of 71 total.

Dona i Ocell es va realitzar en un període en què la ciutat de Barcelona va experimentar diversos projectes de renovació urbanística, on es va convidar a artistes i arquitectes de renom a participar per renovar la imatge de la ciutat. Són ...

LIBROS RELACIONADOS