Feliçment: Jo Soc Una Dona PDF

Descubre el libro de Feliçment: Jo Soc Una Dona con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Feliçment: Jo Soc Una Dona en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Feliçment: Jo Soc Una Dona y otros libros de Maria Aurelia Capmany.
Enmarchaporlobasico.es Feliçment: Jo Soc Una Dona Image
FECHA
2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,81 MB
ISBN
9788448914660

DESCRIPCIÓN

La Carola Milà, nascuda amb el segle xx, no lluita únicament per la igualtat sinó, sobretot, per assolir l’equilibri entre la seguretat econòmica i la llibertat, sense l’ajut dels homes. Carola, una dona que des dels seus orígens com a filla il·legítima s’ha esforçat per trobar un lloc digne dins la societat, ha viscut intensament, unes vegades com a espectadora del teatre de la vida, unes altres, com a actriu. Quan, el 1968, retirada a Mallorca, té l’ocasió de posar per escrit els seus records, ho fa amb sinceritat i, a través d’ella, Maria Aurèlia Capmany presenta magistralment la societat catalana del seu temps.
DESCARGAR LEER EN LINEA

FELIÇMENT: JO SOC UNA DONA de MARIA AURELIA CAPMANY. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Dos anys més tard, Maria Aurèlia Capmany va escriure La dona catalana i, tot seguit, el 1969 escriu la novel·la Feliçment, jo sóc una dona. En aquesta obra abocà tots els coneixements adquirits sobre la dona i la transformació de la seva identitat dins una societat d'homes que, com ella ens explicarà, estaven poc avesats als canvis.

LIBROS RELACIONADOS