Secrets D Un Sistema Constructiu: L Eixample PDF

El libro Secrets D Un Sistema Constructiu: L Eixample en formato PDF. El libro Secrets D Un Sistema Constructiu: L Eixample en formato MOBI. El libro Secrets D Un Sistema Constructiu: L Eixample en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Paricio Casademunt. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Secrets D Un Sistema Constructiu: L Eixample Image
FECHA
2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,91 MB
ISBN
9788483015421

DESCRIPCIÓN

Secrets d'un sistema constructiu: L'Eixample és una recerca entorn de la nostra construcció històrica, centrada en una àrea urbana on es desenvolupa un sistema de construir edificis que es basaba massivament en una mà d'obra molt capacitada que se servia, però, d'uns materials molt senzills: S'hi descriu el procés de producció d'un model d'edifici que inicialment és molt dispers però que finalment s'arriba a concretar i a sistematitzar en una manera de construir. És tracta, en definitiva, de l'habitatge plurifamiliar desenvolupat a l'Eixample, que entre altres qüestions té la capacitat d'adequar-se a les diferents estètiques de cada moment. Així mateix, es fa una anàlisi tècnica de les característiques dels materials emprats i les tècniques que s'utilitzen per conformar els elements constructius, i de quina manera aquests elements constructius, convenientment organitzats, conformen els edificis existents. L'itinerari descriptiu es clou amb una anàlisi dels punts febles d'aquests models d'edificis. En definitiva, el text tracta de la construcció tradicional catalana, aplicada a una àrea urbana on es desenvolupa massivament la casa plurifamiliar.
DESCARGAR LEER EN LINEA

secrets d´un sistema constructiu: l´eixample, paricio casademunt, antonio, isbn: 9788483015421 Nuestro sitio utiliza cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias.

The vulnerability index method, in its version developed in the framework of the European project Risk-UE, has been adapted and applied in this article, to evaluate the seismic risk for the city of Barcelona (Spain) through a GIS based tool. According to this method, which defines five damage states, the action is expressed in terms of the macroseismic intensity and the seismic quality of the ...

LIBROS RELACIONADOS