Al Cor De La Terra PDF

Descubre el libro de Al Cor De La Terra con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Al Cor De La Terra en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Al Cor De La Terra y otros libros de Josep Olivas Rodriguez.
Enmarchaporlobasico.es Al Cor De La Terra Image
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,19 MB
ISBN
9788498835618

DESCRIPCIÓN

El llibre Al cor de la terra testimonia amb vivesa i connexió emotiva (de manera novel•lada) la vida de pagès a les Terres de l’Ebre. Josep Olivas coneix la zona a fons perquè se l’ha passejada de cap a peus i n’ha estudiat les espècies animals i vegetals. I per aquest motiu, el llibre és una aportació única al coneixement de la terra, de la gent i de la llengua. Des del punt de vista lingüístic, el text exemplifica la varietat tortosina de manera excel•lent i conforma un testimoni contextuat dels mots de l’agricultura i la ramaderia. Donada la situació de canvi en la cultura material i ocupacional del país, i l’empobriment del lèxic tradicional que això suposa, la difusió de textos com aquest és important per no oblidar el patrimoni lingüístic.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Escucha y descarga los episodios de L'Escola Canta 2020 gratis. Gravació de la cançó 6 de la cantata El cor de la Terra de Pablo Anglés, interpretada per la Banda Municipal de Castelló Programa:...

"El cor de la terra (El corazón de la tierra), este es el título del esperadísimo tercer disco de Txarango. Después de muchos viajes, de mucha música, de muchas vivencias y sobre todo de mucha gente; ya estamos a las puertas de esta nueva aventura. Hemos llenado estas nuevas canciones con todo lo que tenemos dentro.

LIBROS RELACIONADOS